Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Nyt avoinna olevat työpaikat

Diakonian viransijaisuus

Siilinjärven seurakunnassa on haettavana diakonian viransijaisuus 1.5.–16.10.2022 väliseksi ajaksi. Odotamme tehtävään valitulta diakonian työkokemusta, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta, samalla myös tiimityötaitoja, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä työssä tarvittavia viestinnällisiä ja tietoteknisiä taitoja.

Lue lisää ja hae paikkaa

Työpaikkamme

Siilinjärven seurakunnassa on noin 55 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoniatyöntekijöitä, nuorisotyönohjaajia, suntioita, kiinteistötyöntekijöitä, emäntiä ja sihteereitä. Seurakunta työllistää vuosittain myös kausityöntekijöitä ja hautausmaiden nuoria kesätyöntekijöitä sekä erityisesti nuoria ohjaajia leirityöhön.

Löydät seurakunnan avoimet työpaikat KirkkoHR-palvelusta

Lisää luterilaisen kirkon työpaikoista saat tietää kirkon verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.