Avoimet työpaikat

Seurakunnassamme avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla.

Kesäisin palkkaamme kausi- ja kesätyöntekijöitä hautausmaille ja kesätyöntekijöitä seurakuntatyöhön.

Lisää luterilaisen kirkon työpaikoista saat tietää kirkon verkkosivuilta.

Kesätyöpaikat hautausmailla

Haemme nuoria kesätyöntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin.

Palkkaamme seurakuntamme hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon neljä nuorta kesätyöntekijää ajalle 1.6.–31.7.2020.

Työntekijöiden tehtävänä on muun muassa haravoida ja siistiä nurmialueita, kastella ja kitkeä hoitohautojen kukkia, huoltaa hautausmaan käytäviä ja leikata nurmikkoa. Yhden kesätyöntekijän tehtävään kuuluu heinäkuussa puistotyön ohella myös kirkko-oppaana toimimista.

Voit hakea näihin tehtäviin, jos olet vähintään 17-vuotias opiskelija tai muu tähän rinnastettava henkilö, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Hakijalta ei edellytetä aiempaa työkokemusta. Kirkkoon oppaana toimivalta tulisi löytyä kielitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kesätyöntekijän peruspalkka on 1 155 €/kk.

Hae viimeistään 15.3.

Hae hautausmaalle kesätyöhön viimeistään 15.3.2020 verkkolomakkeella.

Haastattelut tehtäviin järjestetään viikolla 12 ja valinnat tehdään maaliskuun aikana.

Lisätietoja antaa
kiinteistötyönjohtaja Jarkko Kuosmanen, 044 7284 632, jarkko.kuosmanen@evl.fi

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme kausityöntekijöitä touko-lokakuuksi 2020 seurakuntamme hautausmaiden ja muiden puistoalueiden hoitoon.

Palkkaamme seurakuntamme hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon ajalle 4.5.–31.10.2020 viisi kausityöntekijää.

Työntekijöiden tehtävänä on hoitaa hautausmaita ja puistoalueita ja niiden istutuksia sekä seurakunnan hoitoon annettujen hautojen kukkaistutuksia.

Hakijoilta toivomme soveltuvaa puutarha-alan koulutusta tai ammattitutkintoa tai kokemusta viheralueiden kunnossapitotöistä.

Tehtävän peruspalkka on 1 785 e/kk (KirVESTES, vaativuusryhmä 302). Aiemman työkokemuksen perusteella voidaan lisäksi maksaa kokemuslisää.

Hae viimeistään 15.3.

Hae tehtävään viimeistään 15.3.2020 verkkolomakkeella.

Lisätietoja antaa
kiinteistötyönjohtaja Jarkko Kuosmanen, 044 7284 632, jarkko.kuosmanen@evl.fi