Avoimet työpaikat

Seurakunnassamme avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla.

Lisää luterilaisen kirkon työpaikoista saat tietää kirkon verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Emännän sijaisuus

Etsimme Siilinjärven seurakuntaan emäntää työskentelemään seurakunnan eri toimipisteissä ajalla 17.5.–24.10.2021. Voit olla ammattitaitoinen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on oma asenteesi työhön.

Työtä on tarjolla seurakuntatalolla, Vuorelan seurakuntakeskuksella sekä Ruokoniemen leirikeskuksella. Emännän työtehtäviin kuuluu ruuan valmistusta, jakelua, tarjoilua, astiahuoltoa, somistusta ja pyykkihuoltoa sekä siivoustehtäviä. Työ on osittain vuorotyötä, johon sisältyy viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta:

• alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä

• oman auton käyttömahdollisuus on ehdoton vaatimus

• hygieniapassin

• joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja motivoituneisuutta

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, lähetä vapaamuotoinen työhakemus jo tänään sähköpostilla heini.haapalainen@evl.fi  Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Merkitse hakemuksen otsikkoona Emännän vuorotteluvapaan sijaisuus.

Tehtävän peruspalkka 2063,56 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää alan aiemman työkokemuksen perusteella.

Lisätietoja Heini Haapalaiselta p. 044 728 4630