Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

I kappalaisen virka

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi Siilinjärven seurakunnan I kappalaisen viran 10.10.2022 klo 15 mennessä.

Viran erityistarpeet ovat aikuistyö ja jumalanpalveluselämä. Arvostamme mediaosaamista ja innostusta vapaaehtoistyön kehittämiseen. I kappalainen on ensisijainen ja pääsääntöinen kirkkoherran viransijainen kirkkoherran vuosilomien ja vapaapäivien aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet Kuopion hiippakunnan sivuilla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Työpaikkamme

Siilinjärven seurakunnassa on töissä noin 55 eri alan ammattilaista. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoniatyöntekijöitä, nuorisotyönohjaajia, suntioita, kiinteistötyöntekijöitä, emäntiä ja sihteereitä. Seurakunta työllistää vuosittain myös kausityöntekijöitä ja hautausmaiden nuoria kesätyöntekijöitä sekä erityisesti nuoria ohjaajia leirityöhön.

Löydät seurakunnan avoimet työpaikat KirkkoHR-palvelusta

Lisää luterilaisen kirkon työpaikoista saat tietää kirkon verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

talousjohtaja
Siilinjärven seurakunta
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi