Juhlavuoden tapahtumiajuhlavuoden tunnus

Vuosi 2024 on seurakuntamme satavuotisjuhlavuosi. Siilinjärven seurakunta aloitti itsenäisenä seurakuntana 1.5.1924. Juhlavuonna on tiedossa teemanmukaisia tapahtumia, juhlia, konsertteja ja FT Kaija Vuorion kirjoittaman Siilin kirkko -historiateoksen julkaisu. Tervetuloa tapahtumiin mukaan!

Huomaathan, että tapahtumiin voi tulla muutoksia ja lisäyksiä.

pe 21.6. klo 18
Yhteinen juhannusjuhla Ruokoniemessä

Kaikenikäisten yhteinen juhannusjuhla. Ohjelmassa lipunnosto, kansanlaulukirkko, juhannuskokko. Tarjolla juhannuskahvit pullan kera sekä mehua. Makkaranpaistoa – omat makkarat mukaan tai paikan päältä voit ostaa 1 €/makkara.

Bussikuljetus klo 17.15 Vuorelan kirkolta ja klo 17.30 Siilinjärven srk-talon parkkipaikalta. Paluu klo 20. Bussi kulkee Kasurilantien ja Harjamäentien kautta, näistä paikoista kyytiin tulevilta ilmoittautuminen etukäteen pastori Kaisa Salolle 044 728 4668. Kyydin hinta 5 €/hlö. Käteismaksu.

Siilinjärven kirkko Tiekirkkona 24.6.–2.8.

to 25.7. klo 11
Siilifolkissa Kansanlaulukirko

Seurakunnalla myös oma teltta Siilifolkissa.

ke 21.8. klo 18–20
Iltatori Siilinjärven torilla

Siilinjärven seurakunta 100 vuotta – iloa eloa valoa. Seurakunnan tori-ilta Siilinjärven torilla: musiikkia, yhteislaulua, toimintaa ja ohjelmaa koko perheelle.

su 18.8. klo 10
Luontomessu Mäntyrannan kesäteatterilla

Siilinjärven kunnan kirkkopyhä. Luomakunnan sunnuntai.

pe 30.8. klo 17–19
Kirkonmäki kuhisee ELOA Vuorelan kirkolla

Perinteinen syyskauden aloitus kirkon pihamaalla yhteiskumppanien kanssa.

5.–8.9. Seurakuntamatka Viroon

Lähde mukaan! Siilinjärven seurakunnan juhlavuoden syysmatka tehdään Viroon 5.–8.9. Matkaan lähdetään kahdella bussilla: Tallinaan jäävän bussin ohjelma on suunnattu perheille, Tarttoon matkaavan enemmän aikuiseen makuun. Lisätietoja matkasta sekä ilmoittautumiset Liisa Väätäiselle arkisin klo 12–15 puh. 040 588 8230 tai liisa-vaatainen@hotmail.com

su 22.9. klo 10
Messu Siilinjärven kirkossa radioidaan YLE1-kanavalle

pe 27.9. klo 18–19
100 enkeliä ja enkelilaulua Vuorelan kirkossa

Pienet ja isot seurakuntalaiset saavat tuoda kotoa enkelin kirkkosaliin Mikkelinpäivän merkeissä. Lauletaan tutuimmat enkelilaulut ja virret.

ma 2.12. klo 17–19
Kirkonmäki kuhisee VALOA Siilinjärven seurakuntatalolla

Perinteinen adventtitapahtuma on kaikenikäisten joulunodotuksen aloitus.

pe 6.12. Itsenäisyyspäivän juhla ja juhlavuoden kunniaksi ruokailu

seurakunnan 100-vuotisjuhlatunnus