Vuorelan kirkon alasali

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Vuorelan kirkon alasali

Tilassa järjestetään kastetilaisuuksia ja pieniä muistotilaisuuksia sekä ryhmäkokoontumisia ja kokouksia.

Tilassa on sähköpiano, valkokangas, dataprojektori ja aktiivikaiuttimet. Tilaan mahtuu 40 henkilöä (pöytäpaikat).

Tilassa voi liikkua esteettömästi. Vieressä on keittiö, kerhotila ja biljardihuone.

Keittiötilan varustus

• Kahviastiasto 40 hlö
  • Kahvinkeitin 2 x 10kkp
  • Vedenkeitin
  • Keraaminen liesi + kiertoilmauuni (kotitalous)
  • Mikroaaltouuni
  • Jääkaappi
  • Astianpesukone (kotitalous)

Lue lisää tilan varaamisesta.

Tutustu Vuorelan kirkon kuviin.

Kirkon vieressä on tilava parkkipaikka. Pysäköinti on maksuton.

Wi-Fi

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Vuorelan näpertäjät

Kerran kuussa tiistaina klo 10-12 Vuorelan näpertäjät. Tervetuloa askartelemaan ja tekemään käsitöitä ohjatusti. Tule tapaamaan ystäviä ja saamaan hienoja ideoita näpertelyyn! Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi.

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Vuorelan näpertäjät