Tilojen vuokraaminen

Vietätkö juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon tarvitset kokoontumistilan? Seurakuntamme tilat ovat vuokrattavissa juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja ryhmille.

Kiinteistöissämme Siilinjärven kirkonkylällä, Vuorelassa ja Väänälänrannan Ruokoniemessä on erikokoisia kokoontumistiloja, joita vuokraamme kokoontumistiloiksi yksityisille henkilöille, järjestöille ja yrityksille. Leirikeskuksesta voi vuokrata myös majoitustilaa. 

Tilavuokra ja tarjoilu

Jäsenelle kirkko ilmaiseksi

Tilat kirkollisiin toimituksiin eli kaste-, vihkimis- tai hautaansiunaamistilaisuuteen, ovat seurakuntamme jäsenille ilmaiset. Muilta käyttäjiltä tilasta peritään vuokra.

Juhlatilojen vuokrasta alennusta jäsenille

Seurakunnan jäsen voi vuokrata juhlatiloja kaste-, hää- tai rippijuhlaan tai muistotilaisuuteen perushinnoittelua edullisemmin, kun juhlan kohdehenkilö on Siilinjärven seurakunnan jäsen. 

Perhejuhlien tarjoilun voi hoitaa haluamallaan tavalla – voi tehdä itse tai palkata ulkopuoliset pitopalveluyrittäjät.
Muihin seurakunnan tiloissa järjestettäviin tapahtumiin, kuten kokouksiin, voit kysyä tarjoilua kiinteistötoimen palvelupäällikkö Heini Haapalaiselta.

Tilavarausten hinnoista, vuokraus- ja peruutusehdoista voit lukea tarkemmin hinnastostamme. Huomioithan, että tilavaraustemme peruutusehdot ovat muuttuneet!

Hinnasto, joka on voimassa 31.7.2024 saakka, löydät tästä linkistä. 

Uusi hinnasto, jota sovelletaan 1.8.2024 alkaen tilavarauksiin, löydät tästä linkistä.

Tutustu tiloihin

Siilinjärven kirkko
Siilinjärven seurakuntatalo
Vuorelan kirkko
Ruokoniemen leirikeskus

Palvelemme sinua vuokrausasioissa

Tilat perhejuhliin, tapahtumiin ja ryhmäkokoontumisiin: Seurakuntatoimisto, 017 288 4600, siilinjarven.seurakunta@evl.fi
Tilat tilaisuuksiin, joihin liittyy ateriavaraus: kiinteistötoimen palvelupäällikkö Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi
Leirikeskuksen vuokraus: kiinteistötoimen palvelupäällikkö Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi
Ateriapalvelut: kiinteistötoimen palvelupäällikkö Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi

Tiloista vastaa talousjohtaja Anu Kopponen, 044 728 4621, anu.kopponen@evl.fi