Tilojen vuokraaminen

Vietätkö juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon tarvitset kokoontumistilan? Seurakuntamme tilat ovat vuokrattavissa juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja ryhmille.

Kiinteistöissämme Siilinjärven kirkonkylällä, Vuorelassa ja Väänälänrannan Ruokoniemessä on erikokoisia kokoontumistiloja, joita vuokraamme kokoontumistiloiksi yksityisille henkilöille, järjestöille ja yrityksille. Leirikeskuksesta voi vuokrata myös majoitustilaa. 

Tilavuokra ja tarjoilu

Tilojemme käyttäminen on ilmaista seurakuntamme jäsenen kaste-, vihkimis- tai hautaansiunaamistilaisuuteen. Muilta käyttäjiltä tilasta peritään vuokra. Seurakunnan jäsen voi vuokrata tiloja kaste-, hää- tai rippijuhlaan tai muistotilaisuuteen perushinnoittelua edullisemmin. Alennuksen saa, kun juhlan kohdehenkilö on Siilinjärven seurakunnan jäsen.

Perhejuhlien tarjoilusta huolehtivat yleensä ulkopuoliset pitopalveluyrittäjät. Muihin seurakunnan tiloissa järjestettäviin tapahtumiin, kuten kokouksiin, voit kysyä tarjoilua seurakunnan keittiöhenkilökunnalta.

Tutustu tila- ja tarjoiluhinnastoon.

Tutustu tiloihin

Siilinjärven kirkko
Siilinjärven seurakuntatalo
Vuorelan kirkko
Ruokoniemen leirikeskus

Palvelemme sinua vuokrausasioissa

Tilat perhejuhliin, tapahtumiin ja ryhmäkokoontumisiin: kirkkoherranvirasto, 017 288 4600, siilinjarven.seurakunta@evl.fi
Tilat tilaisuuksiin, joihin liittyy ateriavaraus: talousjohtaja Anu Kopponen, 044 7284 621, anu.kopponen@evl.fi
Leirikeskuksen vuokraus: talousjohtaja Anu Kopponen, 044 7284 621, anu.kopponen@evl.fi
Ateriapalvelut: keittiöesimies Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi