Tilojen vuokraaminen

Vietätkö juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon tarvitset kokoontumistilan? Seurakuntamme tilat ovat vuokrattavissa juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja ryhmille.

Kiinteistöissämme Siilinjärven kirkonkylällä, Vuorelassa ja Väänälänrannan Ruokoniemessä on erikokoisia kokoontumistiloja, joita vuokraamme kokoontumistiloiksi yksityisille henkilöille, järjestöille ja yrityksille. Leirikeskuksesta voi vuokrata myös majoitustilaa. 

Helmi-sali (ent. Iso sali), Rauha-neuvottelu (ent. kahvio) ja keittiö eivät ole varauskäytössä 1.10.2022 - 30.6.2023 remontin vuoksi.

Tilavuokra ja tarjoilu

Jäsenelle kirkko ilmaiseksi

Tilat kirkollisiin toimituksiin eli kaste-, vihkimis- tai hautaansiunaamistilaisuuteen, ovat seurakuntamme jäsenille ilmaiset. Muilta käyttäjiltä tilasta peritään vuokra.

Juhlatilojen vuokrasta alennusta jäsenille

Seurakunnan jäsen voi vuokrata juhlatiloja kaste-, hää- tai rippijuhlaan tai muistotilaisuuteen perushinnoittelua edullisemmin. Alennuksen saa, kun juhlan kohdehenkilö on Siilinjärven seurakunnan jäsen. 

Perhejuhlien tarjoilun voi hoitaa haluamallaan tavalla – voi tehdä itse tai palkata ulkopuoliset pitopalveluyrittäjät.
Muihin seurakunnan tiloissa järjestettäviin tapahtumiin, kuten kokouksiin, voit kysyä tarjoilua keittiöesimies Heini Haapalaiselta.

Huomioithan, että tilavaraustemme peruutusehdot ovat muuttuneet! Tilavarausten hinnoista ja peruutusehdoista voit lukea tarkemmin tilahinnastostamme.

Tutustu tiloihin

Siilinjärven kirkko
Siilinjärven seurakuntatalo
Vuorelan kirkko
Ruokoniemen leirikeskus

Palvelemme sinua vuokrausasioissa

Tilat perhejuhliin, tapahtumiin ja ryhmäkokoontumisiin: Seurakuntatoimisto, 017 288 4600, siilinjarven.seurakunta@evl.fi
Tilat tilaisuuksiin, joihin liittyy ateriavaraus: keittiöesimies Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi
Leirikeskuksen vuokraus: keittiöesimies Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi
Ateriapalvelut: keittiöesimies Heini Haapalainen, 044 7284 630, heini.haapalainen@evl.fi

Tiloista vastaa talousjohtaja Anu Kopponen, 044 728 4621, anu.kopponen@evl.fi