Tilojen vuokraaminen

Vietätkö juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon tarvitset kokoontumistilan? Seurakuntamme tilat ovat vuokrattavissa juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja ryhmille.

Kiinteistöissämme Siilinjärven kirkonkylällä, Vuorelassa ja Väänälänrannan Ruokoniemessä on erikokoisia kokoontumistiloja, joita vuokraamme niin yksityisille henkilöille kuin järjestöille ja yrityksille kokoontumistiloiksi. Leirikeskuksesta voi vuokrata myös majoitustilaa.

Tilavuokra ja tarjoilu

Tilojemme käyttäminen seurakuntamme jäsenen kaste-, vihkimis- tai hautaansiunaamistoimitukseen on ilmaista. Muilta käyttäjiltä tilasta peritään vuokra. Seurakunnan jäsen voi vuokrata tiloja kaste-, hää- tai rippijuhlaan taikka muistotilaisuuteen perushinnoittelua edullisemmin. Alennuksen saa, kun kohdehenkilö on Siilinjärven seurakunnan jäsen.

Perhejuhlien tarjoilusta huolehtivat pääsääntöisesti ulkopuoliset pitopalveluyrittäjät. Voit kysyä seurakunnalta tarjoilua muihin seurakunnan tiloissa järjestettäviin tapahtumiin, kuten kokouksiin.

Tutustu tila- ja tarjoiluhinnastoon.

Tutustu tiloihin

Siilinjärven kirkko
Siilinjärven seurakuntatalo
Vuorelan kirkko