Kädet neulomassa. Ihminen neuloo punaista neuletta.

Käsityöryhmät

Paja

Pajassa pääset kuulemaan kansainvälisestä työstä maailmalla ja tekemään kädentöitä yhdessä toisten kanssa. Paja kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12.15 seurakuntatalon lähetyskellarilla, lopuksi työntekijän pitämä kirkkohetki. Pajaan kuuluu käsitöitä, askartelua ja kohtaamisia vapaaehtoisten ohjaamana. Toiminta on avointa kaikille ja voit osallistua oman aikataulusi mukaan. Pajaan voi rohkeasti tuoda myös omat ideat. Käsityöt ja askartelut tehdään lähetystyön Putiikkiin myytäväksi yhdessä iloiten tietotaitoja jakaen. Pajatoimintaa luotsaa Sirpa Tuomisto. 

Pajan aikana on auki myös Putiikki, josta voit ostaa käsitöitä, adresseja, kortteja ja lahjatuotteita. Putiikin tuotolla tuetaan lähetystyötä.

Näpertäjät

Kaikille avoin Näpertäjät kokoontuu Vuorelan kirkon alasalissa kerran kuussa maanantaisin klo 10-12. Tule mukavaan joukkoon askartelemaan ja tekemään käsitöitä vapaaehtoisten ohjaamana. Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi. Näpertäjien toimintaa organisoi Eija Laitanen.

Kutomaan

Siilinjärven seurakuntatalolla on kahdet kangaspuut, joilla voit tulla kutomaan mattoja ja poppanoita. Kutomassa voi käydä arkipäivisin klo 9-15. Mattoja tehdään myös tilaustyönä.

  • Poppana valkoinen loimi 7 €/metri.
  • Matto musta loimi 8 € /metri. 
    Mitataan koko loimi.
  • Matonkuteita 4 €/kg. Kuteita saatavissa ajoittain.

Tuotto ohjataan lähetystyölle
Lisätietoja: Sirpa Tuomisto 040 560 7039.