Kuusi pikkulasta soittaa kirkossa marakasseja ja kapuloita.

Lapsikuoro ja kirkkomuskarit

Yhdessä musisoiminen on kivaa. Lapsikuorossamme laulaa alakouluikäisiä lapsia. Muskareissa laulavat, soittavat ja leikkivät alle kouluikäiset 3–vuotiaista alkaen lapsiryhmässä tai perheryhmässä.

Vuorelan lapsikuoro

Lapsikuoro sukeltaa musiikkiin lauluin ja leikein. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17–18 Vuorelan kirkolla ja mukaan mahtuu aina myös uusia kuorolaisia. Kuorossa laulaminen on maksutonta.

Kuoro on suunnattu esi- ja alakouluikäisille lapsille. Kuoro esiintyy muun muassa perhekirkoissa ja joulun alla Kauneimmissa joululauluissa. Kuoroa johtaa kanttori Marjaana Kaisto.

Lasten kirkkomuskari

Kirkkomuskarista lapsi saa mukaansa elämyksiä, oivalluksia, iloa ja vankan tuen kokonaisvaltaiselle kehitykselleen. Hengelliset laulut ja monet perinteiset lasten laulut kulkeutuvat lasten mukana kotiin saakka koko perheen iloksi.

Kirkkomuskari on 3–6-vuotiaiden lasten musiikkiryhmä, jossa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Ryhmä kokoontuu torstai-iltaisin Siilinjärven seurakuntatalolla. Ryhmää ohjaavat kanttori Marjaana Kaisto ja lastenohjaaja PIrjo Ahonen. Muskari on maksuton.

Kirkkomuskari Siilinjärven seurakuntatalolla, Haarahongantie 4, torstaisin klo 16.30-17. Ilmoittaudu mukaan lasten muskariin.

Perhemuskari

Perhemuskari on lasten ja aikuisten toiminnallinen puolituntinen, minne voivat tulla vanhemmat, mummit, ukit tai kummit lasten kanssa. Musiikki sykkii meissä kaikissa. Vaikka et osaisi laulaa tai soittaa, tärkeintä on nauttia ja rohkaistua yhdessä lapsen kanssa tekemisestä, soittamisesta, kuuntelemisesta ja laulamisesta. Perhemuskari on maksuton.

Perhemuskari Vuorelan kirkolla, Rissalantie 2, torstaisin klo 17.45-18.15. Ilmoittaudu mukaan perhemuskariin.

Kysy lisää kuorosta ja muskarista

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi