Viisi nuorta makaa nurmikolla selällään päät vastakkain.

Ohjaajakoulutukset

Muistatko oman riparin isoset tai harrastekerhon ohjaajat? Sinustakin voi tulla yksi heistä. Koulutamme rippikoulun käyneitä nuoria ohjaustehtäviin lasten ja nuorten leireille, rippikouluihin sekä kerhoihin. 

Koulutukset opettavat mm. ryhmänohjaustaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista sekä leirielämää. Samalla saa pohtia nuorena kristittynä elämistä.

Isoskoulutuksessa koulutetaan lasten ja nuorten leirien ohjaustehtäviin. Koulutus alkaa elokuussa tapaamisillla ja starttileirillä. Leirien lisäksi koulutukseen kuuluu yhteisiä tapahtumia ja tapaamisia sekä pienryhmässä toimimista isoppiohjaajien johdolla.

Ohjaajakoulutus  2021–2022

Ohjaajakoulutus on meneillään jatkuen huhtikuun alkuun 2022.

 

 

Lisätietoja saat nuorisotyönohjaajilta:

  • Kari Kolehmainen, 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi
  • Kirsi Pyöriä-Kolehmainen 044 7284 652, kirsi.pyoria-kolehmainen@evl.fi

YouTube-video

Kerhonohjaajakurssi 2021

Haluaisitko ohjata itseäsi nuorempia ryhmissä ja leireillä? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi alakouluikäisten parissa? Ohjaushommissa saat harjoitella ryhmänohjaustaitoja ja käyttää luovuutasi yllin kyllin! Ohjaamistyöstä maksetaan pieni palkkio. Monelle nuorelle seurakunta on eka työpaikka. Seuraava kerhonohjaajakurssi alkaa 12.8. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Kysymyksiä kurssista ja ohjaajana toimimisesta voit esittää Anne Roivaiselle p. 044 728 4653 tai Tuomo Toivaselle p. 044 728 4654.

Lue lisää koululaisten ryhmistä.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Kysy lisää isoskoulutuksesta ja Nuiskusta

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Kysy lisää kerho-ohjaajakoulutuksesta

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi
nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi