Kesällä naiset istuvat penkillä, kättelevät ja katsovat toisiinsa.

Kohtaamispaikat aikuisille

Tule viettämään yhdessä mukava hetki, tutustumaan uusiin ihmisiin, virkistymään, kahvittelemaan, hiljentymään hartauteen. Ryhmät kokoavat eri-ikäisiä aikuisia yhteen teemojen ja elämänkysymysten ympärille. Ateriat, kahvilat ja monet tapahtumat ovat avoimia kaikenikäisille.

Arjen ateriat ja Olohuone kevät 2022

Arjen aterioiden ympärille rakentuu uudenlainen Olohuone. Olohuone ei ole paikka, vaan tila ja hyvän tuulen toimintaa, johon ovat kaikki tervetulleita. Olohuoneesen voit tulla oman kiinnostuksesi ja uteliaisuutesi mukaan. Olohuoneita emännöivät ja isännöivät vapaaehtoiset.

Arjen ateriat ovat kaikille avoimia yhteisöllisiä kotiruokahetkiä. Arjen aterioilla tarjoillaan kerran kuukaudessa lounas ja kerran kuukaudessa päivällinen. Aterian hinta on 5 € / 2 €, alle 2-vuotiaille ilmainen – tuotto aterioista menee Yhteisvastuukeräykselle. Maksaa voit myös pankkikortilla. Olohuone toimii ennen ja jälkeen Aterian.

Arjen ateriat Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa,
parittoman viikon tiistait

• lounas klo 11–12.30

• päivällinen klo 16–17

Arjen ateriat Vuorelan kirkolla,
parillisen viikon torstait

• lounas klo 11–12

• päivällinen klo 16–17

Tarjoa kimppakyytiä

Ota kyytiin naapurisi, ystäväsi, tuttusi, kuka tahansa jolla ei ole mahdollisuutta osallistua ruokailuun omin kyydein. Kimppakyydin tarjoajalle ruokailu on ilmainen.
Aterian jälkeen voi halutessaan osallistua vapaaehtoisten ohjaamiin ryhmiin. Voit jäädä peliporukkaan, jossa pelataan bocciaa ja skibboa, joskus bingoa. Voit tutustua lähetyssopin toimintaan tai osallistua erilaisiin työpajoihin, joita on vaihtelevasti tarjolla. Seuraa ajankohtaista tiedottamista sivuiltamme.

Lisätietoja: Kirsi Launonen, diakoniatyöntekijä p. 044 728 4643

Arjen ateriat ja Olohuone-toiminta
seurakuntatalolla isossa salissa

1.3., seurakuntatalo, 7.4. ja 5.5. Vuorelan kirkko; luennot Siilinjärvi sanoin ja kuvin. Ohjelma alkaa klo 10.

Kahvila Kupponen

Kahvilassa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Kupponen on avoinna tiistaisin klo 9–11 Vuorelan kirkon alakerrassa. Voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaan.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Mukana saat tuoda omat ideasi – tehdään kahvilan ohjelmaa yhdessä!

Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Päiväryhmät

Päivällä kokoontuvia ryhmiä ohjaavat diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista

Naisten hyvän olon illat

Naisten hyvän olon ilta on tarkoitettu kaikenikäisille naisille. Iltojen teemoja käsitellään erilaisin menetelmin. Puheenvuoroja, ryhmäkeskusteluja, yhdessä tekemistä ja iltapalaa. Ilta päättyy hiljentymiseen kirkossa: rauhalliseen Taize-lauluun, tuohusten valoon, rukoukseen ja Raamatun tekstiin. Yhdyshenkilö Eija Laitanen. Tulevista illoista tiedotetaan myöhemmin ja aikataulu julkaistaan tapahtumakalenterissa.

Aikamiehet

Aikamiehet on porukka, jossa on mahdollisuus pohtia syvällisiä ja tehdä jotain konkreettista yhteiseksi hyväksi. Aikamiehet kokoontuu joka kuukausi yhteen kahvikupposen äärelle. Pastori Teemu Voutilainen johdattaa miehet keskustelemaan Raamatusta nousevista mieltä askarruttavista aiheista. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Vapaaehtoistoiminta

Haemme jatkuvasti ihmisiä paikallisiin vapaaehtoistehtäviin Vapaaehtoistyö.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-palvelussa. Voit helposti ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin auttamisen ja muun hyvän tekemisen tehtäviin. Palvelu on valtakunnallinen, netissä toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu.

Voit myös esittää oman ideasi vapaaehtoistyön koordinaattorillemme.:
Kirsi Launonen, 044 7284 643, kirsi.launonen@evl.fi