Kesällä naiset istuvat penkillä, kättelevät ja katsovat toisiinsa.

Kohtaamispaikat aikuisille

Tule viettämään yhdessä mukava hetki, tutustumaan uusiin ihmisiin, virkistymään, kahvittelemaan, hiljentymään hartauteen. Ryhmät kokoavat eri-ikäisiä aikuisia yhteen teemojen ja elämänkysymysten ympärille. Ateriat, kahvilat ja monet tapahtumat ovat avoimia kaikenikäisille.

Naisten hyvän olon illat

Naisten hyvän olon ilta on tarkoitettu kaikenikäisille naisille. Iltojen teemoja käsitellään erilaisin menetelmin. Puheenvuoroja, ryhmäkeskusteluja, yhdessä tekemistä ja iltapalaa. Ilta päättyy hiljentymiseen kirkossa: rauhalliseen Taize-lauluun, tuohusten valoon, rukoukseen ja Raamatun tekstiin. Yhdyshenkilö Eija Laitanen.

Syksyn 2020 illoista tiedotetaan myöhemmin. Aikataulu julkaistaan tapahtumakalenterissa.

Aikamiehet

Aikamiehet on porukka, jossa on mahdollisuus pohtia syvällisiä ja tehdä jotain konkreettista yhteiseksi hyväksi. Aikamiehet kokoontuu joka kuukausi yhteen kahvikupposen äärelle. Pastori Teemu Voutilainen johdattaa miehet keskustelemaan Raamatusta nousevista mieltä askarruttavista aiheista. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Päiväryhmät

Kerhoja ohjaavat sekä seurakunnan diakoniatyöntekijät että vapaaehtoiset:

• Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneella
  • Kirkonkylän päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalolla
  • Vuorelan päiväpiiri Vuorelan kirkolla
  • Risulantien kerho

Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Kahvila Kupponen

Kahvila Kupposessa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Kupponen on avoinna tiistaisin klo 9–13 Vuorelan kirkon alakerran kerhotiloissa. Voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaan. Kahvila on avoinna elo-toukokuussa.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Mukana saat tuoda omat ideasi – tehdään kahvilan ohjelmaa yhdessä!

Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Arjen Ateriat

Kaikille avoin Arjen Ateria katetaan kuukausittain: Siilinjärven seurakuntatalolla kuukauden viimeisenä tiistaina ja Vuorelan kirkolla kuukauden ensimmäisenä torstaina. Aterian hinta aikuiselta 5 euroa ja yli 2-vuotiaalta lapselta 2 euroa. Yhteistyössä on mukana vapaaehtoisia mm. marttajärjestöistä. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Vapaaehtoistoiminta

Haemme jatkuvasti ihmisiä paikallisiin vapaaehtoistehtäviin Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa. Voit helposti ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin auttamisen ja muun hyvän tekemisen tehtäviin. Palvelu on valtakunnallinen, netissä toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu.

Voit myös esittää oman ideasi vapaaehtoistyön koordinaattorillemme.:
Kirsi Launonen, 044 7284 643, kirsi.launonen@evl.fi