Kesällä naiset istuvat penkillä, kättelevät ja katsovat toisiinsa.

Kohtaamispaikat aikuisille

Tule viettämään yhdessä mukava hetki, tutustumaan uusiin ihmisiin, virkistymään, kahvittelemaan, hiljentymään hartauteen. Ryhmät kokoavat eri-ikäisiä aikuisia yhteen teemojen ja elämänkysymysten ympärille. Ateriat, kahvilat ja monet tapahtumat ovat avoimia kaikenikäisille.

Arjen ateriat

Syksyn 2020 ateriat alkavat lokakuussa. Kaikille avoin Arjen ateria katetaan vähintään kerran kuukaudessa Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Kotiruoka-aterian hinta on aikuiselta 5 euroa ja yli 2-vuotiaalta lapselta 2 euroa. Yhteistyössä on mukana vapaaehtoisia mm. marttajärjestöistä. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista. - Huomaa syksyllä 2020 osallistujamäärän rajoitukset ja muut koronatilanteen tuomat toimet. Seurakuntatalon aterialle voi yhtä aikaa osallistua 70 henkilöä, Vuorelan kirkon aterialle 60 henkilöä. Jonottaessa suosittelemme käyttämään omaa kasvomaskia.

Kahvilat Kupponen ja Leppis

Kahvilassa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Kupponen on avoinna tiistaisin klo 9–13 Vuorelan kirkon alakerrassa ja Leppis tiistaisin klo 9–11 Leppäkaarteen kerhohuoneella. Voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaan. Kahvila on avoinna elo-toukokuussa.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Mukana saat tuoda omat ideasi – tehdään kahvilan ohjelmaa yhdessä!

Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Päiväryhmät

Päivällä kokoontuvia ryhmiä ohjaavat diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset. Eri-ikäisille avoimia ryhmiämme ovat Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneella ja Risulantien kerho. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista. Huom. eläkeikäisten päiväpiirit eivät entisessä muodossaan kokoonnu syksyllä 2020.

Naisten hyvän olon illat

Naisten hyvän olon ilta on tarkoitettu kaikenikäisille naisille. Iltojen teemoja käsitellään erilaisin menetelmin. Puheenvuoroja, ryhmäkeskusteluja, yhdessä tekemistä ja iltapalaa. Ilta päättyy hiljentymiseen kirkossa: rauhalliseen Taize-lauluun, tuohusten valoon, rukoukseen ja Raamatun tekstiin. Yhdyshenkilö Eija Laitanen. Tulevista illoista tiedotetaan myöhemmin ja aikataulu julkaistaan tapahtumakalenterissa.

Aikamiehet

Aikamiehet on porukka, jossa on mahdollisuus pohtia syvällisiä ja tehdä jotain konkreettista yhteiseksi hyväksi. Aikamiehet kokoontuu joka kuukausi yhteen kahvikupposen äärelle. Pastori Teemu Voutilainen johdattaa miehet keskustelemaan Raamatusta nousevista mieltä askarruttavista aiheista. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa. Lisätietoja saat tapahtumakalenterista.

Vapaaehtoistoiminta

Haemme jatkuvasti ihmisiä paikallisiin vapaaehtoistehtäviin Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa. Voit helposti ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin auttamisen ja muun hyvän tekemisen tehtäviin. Palvelu on valtakunnallinen, netissä toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu.

Voit myös esittää oman ideasi vapaaehtoistyön koordinaattorillemme.:
Kirsi Launonen, 044 7284 643, kirsi.launonen@evl.fi