Kuusi pikkulasta soittaa kirkossa marakasseja ja kapuloita.

Lapsikuoro ja kirkkomuskarit

Yhdessä musisoiminen on kivaa. Lapsikuorossamme laulaa alakouluikäisiä lapsia. Kirkkomuskariryhmissä laulavat, soittavat ja leikkivät alle kouluikäiset 3–vuotiaista alkaen.

Vuorelan lapsikuoro

Lapsikuoro sukeltaa musiikkiin lauluin ja leikein. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17–18 Vuorelan kirkolla ja mukaan mahtuu aina myös uusia kuorolaisia. Kuorossa laulaminen on maksutonta.

Kuoro on suunnattu esi- ja alakouluikäisille lapsille. Kuoro esiintyy muun muassa perhekirkoissa ja joulun alla Kauneimmissa joululauluissa. Kuoroa johtaa kanttori Marjaana Kaisto. 

Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarista lapsi saa mukaansa elämyksiä, oivalluksia, iloa ja vankan tuen kokonaisvaltaiselle kehitykselleen. Hengelliset laulut ja monet perinteiset lasten laulut kulkeutuvat lasten mukana kotiin saakka koko perheen iloksi.

Kirkkomuskarit ovat 3–6-vuotiaiden lasten musiikkiryhmiä, joissa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Ryhmät kokoontuvat torstai-iltaisin Vuorelassa ja Siilinjärven kirkonkylällä. Ryhmiä ohjaavat kanttori Marjaana Kaisto ja lastenohjaajat PIrjo Ahonen ja Anne Kokkonen. Muskari on maksuton.

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen

Ryhmä Triangelit Vuorelan kirkolla, Rissalantie 2, torstaisin klo 17-17.30.
Ryhmä Tamburiinit Siilinjärven seurakuntatalolla, Haarahongantie 4, torstaisin klo 18-18.30. 

Ilmoita lapsi mukaan.

Kysy lisää kuorosta ja muskarista

kanttori
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

lapsikuoro ja kirkkomuskarit

lastenohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi