Kaksi lasta alttarilla. Lapsi saa papilta käteensä ehtoollisleivän.

Perhekirkko ja pyhäkoulu

Lapsi ja lapsen äänet kuuluvat kirkkoon. Pienet ja isot tarvitsevat pysähtymistä ja pyhiä hetkiä.

Perhemessu on suunniteltu lapsille sopivaksi, ja se sisältää nähtävää ja tehtävää. Perhemessuja vietetään kirkoissamme useita kertoja vuodessa. Lapset ja perheet ovat tervetulleita kaikkiin jumalanpalveluksiin, ja messuissa niin lapset kuin aikuiset saavat osallistua ehtoolliselle.

Seuraava perhemessu on laskiaissunnuntaina 19.2. klo 13 Vuorelan kirkossa. Kerholaiset avustavat messussa lauluillaan.

Vaikka välillä jumalanpalvelukset rakennetaan aikuiskävijöiden tarpeista käsin, haluamme lasten silloinkin viihtyvän jumalanpalveluksessa. Siilinjärven kirkkoon olemme tehneet lapsille pienen lastenpaikan ja kirkkokassit, joista löytyy pientä puuhaa. Kirkon etuosassa voi myös istua lattialla kirkkotyynyllä. Vuorelan kirkossa lapsille on oma pieni leikkitila.

Pyhäkoulut arkena ja sunnuntaina

Pyhäkoulun kuuluvat raamatunkertomukset, leikit ja laulut. Pyhäkouluja ohjaavat seurakunnan vapaaehtoiset.
Messupyhis iltamessun yhteydessä:
Siilinjärven kirkossa klo 18  perjantaisin 27.1., 24.2., 31.3., 28.4. ja 26.5.
Vuorelan kirkossa klo 17  sunnuntaisin 5.2., 5.3., 2.4. ja 7.5.

Kaakopyhis on lasten ja lapsiperheiden uusi mahdollisuus olla ikiaikaisten kertomusten äärellä.
Vuorelan kirkolla klo 17 sunnuntaisin  15.1., 22.1., ja 29.1.

Kysy lisää