Kaksi iloista lasta istuu tietokoneen äärellä.

Postia perheille

Voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeemme, josta saat tietoa ajankohtaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä puuhatehtäviä, lauluja, leikkejä ja materiaalia kirkkovuoden seuraamiseen kotona.

Pääsiäistä kohti

Askelin pikkuisin pääsiäistä kohti kuljen näin ystäväni vierelläin. Matkaa teen hiljalleen pääsiäistä kohti. Kuljen näin ystäväni vierelläin. (kirkkomuskari Kristiina Larjava)

Pääsiäinen kutsuu meitä matkalle. Pitkäperjantain suru ja pääsiäisaamun ilo, uuden syntymisen ihme ja auringon valon lisääntyminen avaavat pääsiäistä pikkuhiljaa monen tunteen ja tapahtuman kautta. Suurin ihme tapahtui kuitenkin Jeesuksen haudalla pääsiäisaamuna ja se ilo saa kuulua ja näkyä kauas: Jeesus nousi kuolleista. Jeesus elää.
Sitä kohti saamme yhdessä lähteä kulkemaan alla olevien pienten tehtävien leikkien ja laulujen kautta.

Lähtekää yhdessä perheen kanssa pääsiäisen matkalle katsomalla esitys, pääsiäisen kertomus

Viipottaa, vaapottaa, nokka auki napottaa.Tästä lisää iloisia pääsiäisleikkejä.

Sanotaan, että pääsiäismunassa on suuren suuri salaisuus, mitähän seuraavassa askarteluosiossa askarrellaan pääsiäismunan sisälle? Katso tästä.

Joskus kun on pimeää,
silloinkaan et yksin jää.
Jeesus nousi haudastaan.
Hän on valmis auttamaan.

Laulaa talitintin suu.
Kaikkialle kantautuu
päällä maan ja taivaassa
ilon viesti ihana.

Pääsiäisen valossa
saamme aina kulkea.
Lahja suuren hyvyyden
peittää surun syvyyden.

(Anna-Mari Kaskinen)

Valoa, iloa ja Taivaan Isän siunausta teille kaikille!

Pääsiäinen, kuvassa on kolme tipua ja munia.

Anna palautetta

Haarahongantie 4