Kaksi iloista lasta istuu tietokoneen äärellä.

Postia perheille

Voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeemme, josta saat tietoa ajankohtaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä puuhatehtäviä, lauluja, leikkejä ja materiaalia kirkkovuoden seuraamiseen kotona.

Joulu saapuu jokaiselle

Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, siinäkö joulu on? Kiirettä huisketta, salaisuus kuisketta, siinäkö joulu on? Jouluun kuuluu monenlaista valmistelua ja ehkäpä sitä kiirettä ja huiskettakin. Muistetaan kuitenkin pysähtyä miettimään, miksi vietämme joulua? Annetaan aikaa ja läheisyyttä lapsille, omalle perheelle. Niinkuin kauniissa laulussa lauletaan; "Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle. Sydämiimme joulun lahja, seimen luona annetaan.

Joulun tähti loistaa
yllä merten, maan,
valaisee se yönkin
kirkkaudellaan.

Ihmeellinen lapsi
syntyi maailmaan.
Joulun suureen juhlaan
kaikki kutsutaan.

Anna-Mari Kaskinen

Kip kop, kip kop, aasin askeleet. Pikku hiljaa jostain kaukaa meitä lähestyy. Aasi Aikamoinenhan se sieltä tulla kopsuttaa. Pääsette tästä koko perheellä Aasi Aikamoisen mukaan joulun sanoman äärelle.

Pikku tonttu Tiitaa, ikkunan takaa kurkistaa. Ulkona sataa lunta, oi oliko se unta? Kurkista täältä myös muita jouluisia leikkejä ja lauluja.

Mistä tunnet pienen tontun? Punaisesta lakista, harmaasta parrasta, hymystä lempeästä, katseesta veikeästä, siitä tunnet pienen tontun. Mistä löydät pienen tontun? Polulta taapertamasta, tieltä tepastelemasta, lasten korvaan kuiskimasta vai kiikkumassa kodin ikkunassa? Tästä löydät pienen tontun.

Seimi, jossa Jeesus vauva. Ympärillä Maria ja Joosef, sekä paimenet ja enkeli.

Anna palautetta

Haarahongantie 4