Kaksi iloista lasta istuu tietokoneen äärellä.

Postia perheille

Voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeemme, josta saat tietoa ajankohtaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä puuhatehtäviä, lauluja, leikkejä ja materiaalia kirkkovuoden seuraamiseen kotona.

Valoa ja siunausta jouluusi

Joulun kirkas valo loistaa maailmaan.
Seimellesi Jeesus tänään tulla saan.
Anna sydämeeni joulun iloa.
Koko maailmalle rauha lahjoita.

Ensimmäisenä jouluna Jeesus syntyi maailmaan valoksi. Jouluilo löytyy seimestä, pienen Jeesus-vauvan läheltä. Hän kuuluu meille jokaiselle, meidän jokaisen sydämeen.

Joulu katkaiseekin pitkän ja pimeän talvemme tuoden siihen iloa ja valoa. Joka vuosi adventtina aloitamme odottamisen ja valmistautumisen Jeesuksen syntymäjuhlaan, jouluun.

Jouluvalmistelut merkitsevät monessa kodissa touhua ja puuhailuja, palkiten kuitenkin tekijänsä juhlaa vietettäessä. Rakkaiden muistaminen ja yhdessä oleminen, rauha ja kiirettömyys luovat lämpimän tunnelman.

Tuskin missään iässä joulun odotus on niin kiihkeää ja malttamatonta kuin lapsilla. Jouluun kuuluu salaisuus, ihme ja yllätys. Lasten kanssa joulua mitataankin ajassa. Montako yötä ja päivää on vielä jouluun?

Mitä kuusen koristeet kertovat meille

Tuokio perheen kanssa joulukuusen äärellä

Jouluisia loruja ja leikkejä►

Iloksesi helppo Petteri-poroaskartelu

Lataa askartelu tästä

Rukous:
Tänään tahdon toivottaa sinut Jeesus tervetulleeksi koteihin ja sydämiin.
Tule Jeesus luoksemme. Valmista tilaa juhlan odotukselle ja joulun ilolle.

Pehmeä enkeli

Anna palautetta