Koululainen näyttää peukaloa.

Koululaisten toimintaa

Koululainen, löydä mukava harrastus ryhmistämme! Alakoululaisten harrastusryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen. Pienimmille koululaisille järjestämme myös iltapäiväkerhoja.

Jos olet jo 6.-7.-luokkalainen, tule mukaan apuohjaajaksi! Mukaan voi tulla toimintavuoden aikana ja vaikka ensin tutustumaan.

Iltapäiväkerhoihin ilmoittautuminen (lue lisää sivun alaosasta)

Kesän retkille ja Pihakerhoihin ilmoittautuminen

Siunausta koulutielle!

Ttila - koululaisten ohjelmaa Youtubessa

Ttila on kouluikäisten ohjelma Youtubessa tiistaisin klo 16. Ttilan tekee Nuori Kirkko ry.

Seurakunnan harrastekerhot koululaisille

Oletko kiinnostunut kokkaamisesta, sählystä, liikunnasta, tanssista, laulamisesta, yhdessä pelaamisesta ja näyttelemisestä tai askartelusta? Olisiko mukava tehdä oma keppihevonen? Koululaisten harrastusryhmistä löytyy tekemistä arki-iltoihin. Ryhmät ovat maksuttomia. Kuvataideyhdistyksen ja 4H:n kanssa järjestettävissä ryhmissä on materiaalimaksu. Ryhmiä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat ja seurakunnan työntekijät.

Syksyn kerhotarjonta julkaistaan elokuussa. Harrastusryhmät aloittavat toimintansa viikkojen 34-37 aikana, ilmoittautuminen niihin alkaa koulujen alettua.

Vipinää ja muuta toimintaa

Vipinää-toimintaillat 6-12-vuotiaille jatkuvat syksyllä.

Iltapäiväkerhot

Iltapäiväkerhossa koulupäivä jatkuu rauhallisessa ja turvallisessa seurassa toisten koululaisten ja aikuisten kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla kotona yksin!

Seurakuntamme järjestää iltapäiväkerhoja Kasurilan ja Toivalan koululla ja Vuorelan kirkolla. Iltapäiväkerhoissamme koululainen saa mukavan ympäristön, turvalliset aikuiset ohjaajat ja tekemistä koulupäivän jälkeen. Iltapäivä- eli ip-kerhot on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille. Sitä vanhemmat voivat osallistua kerhoon, jos ryhmiin mahtuu. Kerhot toimivat arkisin koulupäivien jälkeen klo 12–16.30.

Hae iltapäivätoimintaan verkossa Wilma-järjestelmällä.  Lisätietoja seurakunnan järjestämistä iltapäiväkerhoista: Pirjo Ahonen, pirjo.ahonen@evl.fi, 044 7284 662.

Apuohjaajaksi

Oletko 6.–7.-luokkalainen? Haluaisitko toimia apuohjaajana säännöllisesti kokoontuvissa harrastusryhmissä tai tapahtumissa? Tule silloin Apparikurssille! Leikkien ja askartelun ohjaamisen lisäksi tehtäviä voivat olla esimerkiksi kirjoittaminen tai valokuvaaminen, kolehdin kerääminen tai ohjelmien jakaminen. Kurssista saat todistuksen.

Seuraava kurssi järjestetään marraskuussa 2020

Ota yhteyttä harrastekerho- ja leiriasioissa

Ota yhteyttä iltapäiväkerhoasioissa