Koululainen näyttää peukaloa.

Koululaisten toimintaa 2022

Löydä mukava harrastus Siilinjärven ja Toivala-Vuorelan ryhmistämme sekä tule mukaan Vipinää-iltoihin. Pienimmille koululaisille järjestämme myös iltapäiväkerhoja.

Kouluikäinen tai vanhempi, ota yhteyttä työntekijöihin, jos tarvitset keskusteluapua.

Ryhmä- ja leiritoimintaamme osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Kesätoimintaa 2022

Iltapäiväkerhot (lue lisää sivun alaosasta)

Harrasteryhmät koululaisille

Oletko kiinnostunut kokkaamisesta, liikunnasta, laulusta, yhdessä pelaamisesta tai kädentöistä? Koululaisten harrastusryhmistä löytyy tekemistä arki-iltoihin.

Ryhmiä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Ryhmät ovat maksuttomia. Kuvataideyhdistyksen ja 4H:n kanssa järjestettävissä ryhmissä on materiaalimaksu.

Ryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa. Kevätkausi alkaa tammikuun toisella viikolla. Mukaan voi tulla myös toimintakauden aikana. Tervetuloa ensin vaikka tutustumaan!  Ilmoittaudu verkossa tai kysy vapaita paikkoja.

Ota yhteyttä meihin ja kerro toimintaidea!

Vipinää!

Spesiaali-ilta 6–12-vuotiaille.

Illan aikana kierretään vapaasti hassun hauskoja toimintapisteitä esimerkiksi kasvomaalauksesta korkeimman sokeripalatornin rakentamiseen ja kuullaan ikiaikainen raamatunkertomus.

Toiminnan välissä kokoonnutaan yhteisille nyyttäreille ja lopuksi arvotaan palkintoja.

Vipinää-iltoja ovat tekemässä seurakunnan papit, kanttorit ja nuorisotyönohjaajat yhdessä nuorten ohjaajien kanssa. Vanhempi tai muu aikuinen on tervetullut iltaan mukaan.

Illat alkavat jälleen syyskaudella 2022.

Appari- eli apuohjaajakurssi

Sinä 12–14-vuotias, haluaisitko ohjata itseäsi nuorempia tai olla tekemässä tapahtumia yhdessä työntekijöiden ja muiden ikäistesi kanssa? Tykkäisitkö ohjata leikkejä ja pelejä vai oletko omillasi askartelussa ja käsillä tekemisessä tai juttujen kirjoittamisessa, kuvaajana? Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan kurssille! Seuraava kurssi järjestetään marraskuussa 2022.

Leirit, retket ja Kesis-kerhot keväällä ja kesällä 2022

Perhekirkkoon ja Pyhäkouluun

Apua ja tukea

Tarkista ajat tapahtumakalenteristamme.

Ttila – koululaisten ohjelmaa Youtubessa

Ttila Linkki avautuu uudessa välilehdessäon kouluikäisten tubeshow .Ttilan tekee Nuori Kirkko ry.

Iltapäiväkerhot

Iltapäiväkerhossa koulupäivä jatkuu rauhallisessa ja turvallisessa seurassa toisten koululaisten ja aikuisten kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla kotona yksin!

Seurakuntamme järjestää iltapäiväkerhoja Kasurilan ja Toivalan kouluilla. Iltapäiväkerhoissamme koululainen saa mukavan ympäristön, turvalliset aikuiset ohjaajat ja tekemistä koulupäivän jälkeen. Iltapäivä- eli ip-kerhot on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille. Sitä vanhemmat voivat osallistua kerhoon, jos ryhmiin mahtuu. Kerhot toimivat arkisin koulupäivien jälkeen klo 12–16.30.

Hae iltapäivätoimintaan verkossa Wilma-järjestelmälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  Lisätietoja seurakunnan järjestämistä iltapäiväkerhoista: Pirjo Ahonen, pirjo.ahonen@evl.fi, 044 7284 662.

Ota yhteyttä harrastekerho- ja leiriasioissa

koulutussopimusopiskelija

Ota yhteyttä iltapäiväkerhoasioissa