Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme kuulla myös sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä! 

Ajankohtaista

Koronarajoitusten takia kokoava toimintamme jumalanpalveluksia lukuun ottamatta siirtyy tauolle 22.1.2021 saakka. Tammikuussa tilaisuuksia järjestetään verkkovälitteisinä seurakunnan Youtube-kanavalla. Lue lisää muutoksista tiedotteestamme. Tarkistathan tiedot aina tapahtumakalenteristamme.

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin meistä jokainen voi kaivata kuuntelijaa. Kaikki nuorisotyönohjaajat ja Sanna-pappi ovat sinua varten myös näissä hetkissä. Voit olla yhteydessä suoraan työntekijään. Kaikki työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit puhua luottamuksellisesti. Älä jää yksin, mikään asia ei ole liian pieni tai suuri keskustelulle.

Olkkarit tauolle

Olkkarit jäävät joulutauolle  ajaksi 2.12.2020 - 2.1.2021. 
Syys- ja kevätkaudella Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14.30-17 ja  seurakuntatalon nuorten kerhotilassa tiistaisin klo 14.30-16.30. Yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa. 

Perkkis 

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä.Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla   22.1. / 29.1. /  5.2. / 12.2. /  19.2.   jne - katso lisää kohdasta Tapahtumat haku  nuorille

Perkkis Vuorelan kirkolla seuraavan kerran 22.1. klo 18-22

 

Insta-live    kk:n viimeinen keskiviikko 

klo 17 - n. 18         27.1. /  24.2. / 31.3. / 28.4. /  26.5.        eri teema joka kerta

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa syys-toukokuussa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa. Tarkista ajankohdat tapahtumakalenteistamme.

Yhdessä koulujen ja kunnan nuorisotyön kanssa

Teemme yhteistyötä koulujen ja kunnan nuorisotyönohjaajien kanssa ja järjestämme mm. leirejä ja tapahtumia eri-ikäisille nuorille. Työntekijämme tapaat yläkouluilla viikoittain myös koulupäivien aikana.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Seuraava kurssi aloitetaan lokakuussa 2020. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi
nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi
seurakuntapastori
Rissalantie 2
70910 Vuorela

Hamulan koulun koulukummi

johtava nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

ammattioppilaitosten koulukummi