Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

Koronaviruksen aikana nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien kokoontumisrajoituksien ja muiden säännösten mukaisesti. Lue lisää ajankohtaiselta koronainfo-sivulta. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

Isoshaku leireille

Isoshaku leireille on käynnissä. Voit hakea isoseksi leireille tästä linkistä 15.4. asti.

Olkkari

Olkkari on nuorten avointa hengailutoimintaa.

Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14–16. Olkkareissa tarjolla yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa.

Olkkarit  jatkuvat joka keskiviikko 12.5. asti.  5.5. Olkkaria ei ole.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä.Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla    16.4. /  23.4. / 7.5. / 14.5.

Perkkis Vuorelan kirkolla     7.5.

Insta-live @siilinnuorisrk-tilillä

klo 17–18   vielä   28.4. / 26.5.     ja  eri teema joka kerta!        Vastaa liven jälkeen kysymykseen, joka tulee tarinoihin.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi