Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

Nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien suositusten mukaisesti. Lue lisää ajankohtaiselta koronainfo-sivulta. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

Nuorten joulujuhla

Nuorten joulujuhlaan 9.12. klo 17 ovat tervetulleita kaikki seurakunnan toiminnassa mukanaolleet nuoret. Ilmoittaudu mukaan tästä 25.11. mennessä.

Nuorten leirit

K-16 nuorten adventtileiri järjestetään 26.-28.11. Ruokoniemen leirikeskuksessa.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Nuorten leiri 1/2022 ilmoittautuminen avautuu tälle sivulle maaliskuussa.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla    5.11. / 12.11. / 19.11. / 3.12. / 10.12.   - jatkuu tammikuussa

Perkkis Vuorelan kirkolla parittomilla viikoilla    12.11. / 10.12./ 21.1.2022

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi