Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

Nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien suositusten mukaisesti. Lue lisää ajankohtaiselta koronainfo-sivulta. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

K- !6 nuorten adventtileiri   26. - 28.11.   &   ilmoittautuminen 16. 10. - 11.11.  tästä linkistä!

ja Nuorten leiri  1 / 2022  on huhtikuussa.

Olkkari

Olkkari on nuorten avointa hengailutoimintaa.

Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14–16. Olkkareissa tarjolla yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa.

Olkkarit jatkuvat syksyllä.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla   15.10. / 5.11. / 12.11. / 19.11. / 3.12. / 10.12.   - jatkuu tammikuussa

Perkkis Vuorelan kirkolla parittomilla viikoilla   15.10.  / 29.10.  /  12.11. / 10.12.   -  jatkuu  21.1.

Insta-live @siilinnuorisrk-tilillä

jatkuvat syksyllä ja eri teema joka kerta! Vastaa liven jälkeen kysymykseen, joka tulee tarinoihin.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi