Kaksi tyttöä istuu kesällä rantakalliolla.

Leirit ja retket 

Järjestämme leirejä ja retkiä pitkin vuotta. Myös 1.–2.-luokkalaisille on kesällä tarjolla päiväleiritoimintaa. Leireillä vietetään aikaa yhdessä ja tehdään monenlaista mukavaa ja ehditään myös hiljentyä. Leirit pidetään leirikeskuksessamme Ruokoniemessä.  Ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät ja nuoret leiri-isoset.

Leirille syksyllä 2023

Syysleiri 16. - 18.10. Syysloman aloitusleirille kutsutaan 2. - 6.-luokkalaisia. Leirille järjestetään edestakainen yhteiskuljetus Vuorelasta ja Siilinjärveltä.  Tiedustelut: Tuomo Toivanen 044 7284 654. Katso lisää ja ilmoittaudu 1.9. klo 8 alkaen verkossa.

Yhden yön Joululeiri 9.–10.12. Tule mukaan  2.–6.-luokkalainen! Tiedossa Jouluista toimintaa sisällä ja ulkona. Leirille järjestetään edestakainen yhteiskuljetus Vuorelasta ja SiilinjärveltäTiedustelut: Anne Roivainen p. 0447284653. Katso lisää ja ilmoittaudu 1.9. klo 8 alkaen verkossa.

 

Maksut ja vakuutus                                                                                                                                                                                         
Alle 15-vuotiaalta oman seurakunnan jäseneltä maksuton, muilta 50€.
Etusijalla leireille ovat Siilinjärven ev.lut. seurakunnan jäsenet. Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.

Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta. Tiedustelut tapahtuman yhteyshenkilöltä.
Osallistujat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä tapahtuman aikana. Vakuutus ei koske osallistujan matkatavaroita. 

Toiselle henkilölle tai yhteisille tai toisen tavaroille itse aiheutetuista vahingoista vastaa tekijä.