Kaksi tyttöä istuu kesällä rantakalliolla.

Lasten ja perheiden kesiskerhot, leirit ja retket

Järjestämme leirejä ja retkiä pitkin vuotta. Myös 1.–2.-luokkalaisille on kesällä tarjolla päiväleiritoimintaa. Leireillä vietetään aikaa yhdessä ja tehdään monenlaista mukavaa ja ehditään myös hiljentyä. Leirit pidetään leirikeskuksessamme Ruokoniemessä. Kesän Polku-leiri viettää kesäleirinsä Pieksämäen Partaharjulla. Ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät ja nuoret leiri-isoset.

Kevätleiri Ruokoniemen leirikeskuksessa 13.–15.5.2022

2.–6.-luokkalaisille. Ilmoittautuminen verkossa 1.4.–28.4. Katso lisää. LEIRI TÄYNNÄ.

Kesätoimintaa 2022

Leirille ja kerhoon lasten kesken

Kesis-kerhot 6.–23.6.

Ulkoilua retkeilyä, kädentöitä, leikkejä ja pelejä 1.–2.-luokkalaisille

Siilinjärven seurakuntatalolla. Katso lisää.

Vuorelan kirkolla. Katso lisää.

Omat eväät ja sään mukainen varustus mukaan. Lisätiedot: Virpi Rissanen p. 044 728 4605. Ilmoittaudu 2.–15.5.

JIPPII-leiri 20.–22.6.

9–13-vuotiaille. Lähde viettämään riemukkaita hetkiä ja hankkimaan unohtumattomia leirimuistoja: leikkejä, pelejä, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa kavereitten kanssa. Ohjelma sisältää saunomista, uintia, luonnon läheisyyttä ja iltanuotion tunnelmaa sekä maittavaa ruokaa. Kuljetus Vuorelan kirkolta klo 9 ja Siilinjärveltä klo 9.15. Paluu klo 13.30 mennessä Siilinjärvelle ja klo 13.45 Vuorelaan. Lisätiedot: Tuomo Toivanen p. 044 7284 654. Ilmoittaudu 2.–22.5. Katso lisää. LEIRI TÄYNNÄ.

Polku, telttaleiri Pieksämäen Partaharjulla 29.6.–4.7.

2008-2012 syntyneille. Polku-leiri on perinteinen Kuopion ja Mikkelin hiippakuntien yhteinen telttaleiri Partaharjulla. Leirillä majoitutaan Purolan alueella teltoissa ja kaikki ohjelma on ulkona. Luvassa on paljon yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä.

Leirille mahtuu mukaan 15 leiriläistä Siilinjärveltä. Lähdemme leirille yhdessä Kuopion seurakuntien kanssa. Tarkemmat tiedot aikatauluista tulevat leirikirjeen mukana.

Leiri on Siilinjärven seurakunnan jäsenille maksuton. Ilmoittautumisen voi perua ilman syytä ke 11.5. asti. Tämän jälkeen ilmoittautumisen voi perua vain lääkärin todistuksella tms. Ilman todistusta perutusta ilmoittatutumisesta joudumme veloittamaan leirin koko hinnan, joka on 120€.

Ilmoittautuminen leirille alkaa torstaina 28.4. klo 10 ja päättyy keskiviikkona 4.5. klo 23.59.

Lisätiedot: Pinja Karppinen p. 044 7284655, pinja.karppinen@evl.fi

Kesä 22 -leiri 1.–3.7.

7–14-vuotiaille. Leiriohjelmassa vesi- ja metsäseikkailua sekä askartelua yhdessä leirikavereiden kanssa. Iltanuotion loimua, hyvää ruokaa ja yhdessä musisointia. Leirille järjestetään edestakainen yhteiskuljetus Vuorelasta ja Siilinjärveltä. Lisätiedot: Anne Roivainen p. 044 7284 653. Ilmoittaudu 2.5.– 12.6. Katso lisää. LEIRI TÄYNNÄ.

Leirille ja retkelle perheen kanssa

Perheretki 11.6. (Huomaa alkuperäisestä ilmoittelusta muuttunut ajankohta)

Ryhmämatka Tampereen Särkänniemeen. Lähtö aikaisin aamulla ja paluu myöhään illalla. Retkimaksu sisältää matkat, pienen aamupalan ja vakuutuksen. Lisätiedot: Liisa Tiilikainen p. 044 7284 645 ja Virpi Rissanen p. 044 7284 605.  Ilmoittaudu 2.5.– 5.6. Katso lisää. RETKI TÄYNNÄ.

Perheleiri 10.–12.6.

Leikki- tai alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Leirillä on yhteistä ja omaa ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsille. Lisätiedot: Liisa Tiilikainen p. 044 7284 645 ja Virpi Rissanen p. 044 7284 605. Ilmoittaudu 2.–31.5. Katso lisää.

Isä-lapsileiri 15.–17.7.

Yhteistä menoa ja meininkiä työpajoissa tai toimintaryhmissä. Askartelua, pelejä, ja leikkejä. Iltanuotiot musiikkeineen, saunomista ja uimista. Leirille otetaan 35–40 isää ja kouluikäistä lasta. Lisätiedot: Kari Kolehmainen p. 044 728 4651. Ilmoittaudu 2.5.–2.6. Katso lisää.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Äiti-lapsileiri 5.–7.8. Leiri äideille, mummeille ja kummeille ja heidän kouluikäisille lapsille, kummi- tai lapsenlapsilleen. Musiikkia, liikkumista, käsillä tekemistä, keskustelua, ajattelua, lepoa, saunomista, uintia, hyvää ruokaa, puuhailua ja nuotioiltoja Suomen kesässä. Lisätiedot: Kirsi Pyöriä-Kolehmainen (vk 18) ja Meiju Silvast 6.5. alkaen p. 044 7284652. Ilmoittaudu 2.5–2.6.  Katso lisää.

Maksut ja vakuutus

Kesiskerho: seurakunnan jäsenelle maksuton, muille 3 €/päivä.

Aikuinen-lapsi- ja perheleirit aikuiselta oman seurakunnan jäseneltä 48 €, muilta 84 €.

Alle 15-vuotiaalta oman seurakunnan jäseneltä maksuton, muilta 50 €.

Jippii- ja Kesä22-leiri alle 15-vuotiaalta oman seurakunnan jäseneltä maksuton, muilta 50 €.

Perheretki 30 €/hlö.

Etusijalla tapahtumiin ovat Siilinjärven ev.lut. seurakunnan jäsenet. Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.

Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta. Tiedustelut tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Osallistujat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä tapahtuman aikana. Vakuutus ei koske osallistujan matkatavaroita.

Toiselle henkilölle tai yhteisille tai toisen tavaroille itse aiheutetuista vahingoista vastaa tekijä.