Kahden ihmisen kädet sydämenmuodossa.

Apua ja tukea ihmissuhteisiin

Haluamme kulkea rinnallasi silloin, kun läheiset suhteet satuttavat ja arki tuntuu vaikealta. Työntekijöidemme kanssa voit käydä luottamuksella läpi ihmissuhteiden ongelmia ja tulevaisuuden näkymiä. Keskustelujen aiheen voivat olla yleisistä asioista kaikkein herkimpiin henkilökohtaisen elämän kysymyksiin. Teemoja voivat olla esimerkiksi parisuhde, vanhemmuus, seurustelu, ero, yksinhuoltajuus, yksinäisyys ja väkivalta.

Eroryhmä alkaa 18.2.2020. Ilmoittutuminen 30.1. mennessä.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijöihin tai diakoniseen perhetyöntekijään.

Arkiapua lapsiperheille

Elämässä tulee vaiheita, jotka kysyvät vanhempien voimia: valvottuja öitä, tukiverkkojen ja oman ajan puutetta, sairautta, asioiden hoitamista… Näitä tilanteita voit jakaa työntekijöidemme kanssa.

Voit pyytää apua arjen paineissa ja kutsua seurakunnan lastenohjaajan ja diakoniatyöntekijän kotikäynnille. Yhdessä voimme tehdä pieniä kotitöitä, keskustella, ulkoilla tms. Työntekijä voi myös leikkiä tai ulkoilla lapsesi kanssa.

Palvelu on suunnattu pikkulasten ja alakoululaisten perheille. Apua on saatavissa arkena tunniksi tai pariksi ensisijaisesti aamupäivällä. Tapaamisia voi olla 1–5 perheenne tarpeen mukaan. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta.

Toiminta alkaa syksyllä 2019 viikolla 43.

Kun tarvitset apua perheellesi, ota yhteyttä

johtava diakoniatyöntekijä Liisa Tiilikainen 044 7284 645, liisa.tiilikainen@evl.fi
lapsityönohjaaja Virpi Rissanen 044 7284 605, virpi.rissanen@evl.fi

Pieni legohahmo soturin asussa jäämässä valkoisen lenkkitossun pohjan alle.

johtava diakoniatyöntekijä
71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit: Pöljä, Kolmisoppi, Koivumäki, Heinämäki, Kuuslahti, Simonsalo, Sulkavanniitty, keskusta

Rissalantie 2