Viisi nuorta makaa nurmikolla selällään päät vastakkain.

Ohjaajakoulutukset

Muistatko oman riparin isoset tai harrastekerhon ohjaajat? Sinustakin voi tulla yksi heistä. Koulutamme rippikoulun käyneitä nuoria ohjaustehtäviin lasten ja nuorten leireille, rippikouluihin sekä kerhoihin. 

Koulutukset opettavat mm. ryhmänohjaustaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista sekä leirielämää. Samalla saa pohtia nuorena kristittynä elämistä.

Koulutuksista ja ohjaustehtävistä saa todistuksen, josta on hyötyä opinnoissa ja työnhaussa.

Ajankohtaista nyt

Hae isoseksi kesän 2020 leireile verkossa 9.4. saakka

Isoskoulutus 2019–2020

Isoskoulutuksessa koulutetaan lasten ja nuorten leirien ohjaustehtäviin. Koulutus alkaa syyskuussa starttileirillä. Leirien lisäksi koulutukseen kuuluu yhteisiä tapahtumia ja tapaamisia sekä pienryhmässä toimimista isoppiohjaajien johdolla.

2019-2020 isoskoulutus on edelleen käynnissä mm. nettitehtävien ja  -tapaamisten kautta.

 

2020 - 2021

isoskoulutus alkaa elokuussa 2020 ja netti-ilmoittautuminen koulutukseen avautuu tähän  noin  4.6. - 4.8.  Aikaan vaikuttaa poikkeustilanteen vaikutukset rippikoulujen aikatauluihin. 

 

Lisätietoja saat nuorisotyönohjaajilta:

  • Kari Kolehmainen, 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi
  • Kirsi Pyöriä-Kolehmainen 044 7284 652, kirsi.pyoria-kolehmainen@evl.fi

YouTube-video

Kerho-ohjaajakoulutus 2020 – 2021

Koululaisten kerhoihin tarvitaan ohjaajia. 6–14-vuotiaiden parissa toimiva ohjaaja saa käyttää yllin kyllin omaa luovuutta ja osaamista. Kerhoja ohjataan aina pareittain. Ohjaustyöstä maksetaan pieni palkkio.

Kerhonohjaajakurssi järjestetään elo-syyskuussa 2020. Kurssiin kuuluu myös päivän reissu hiippakunnan kerhonohjaajapäivään tammikuussa 2021.

Harrastuskerhotoimintaan mahtuu monenlaista: esimerkiksi geokätköilyä, kuvista, elektroniikkaa, tanssia, sählyä, liikuntaa, kokkausta, näyttelemistä, eräilyä, musiikkia. Ohjaajat voivat tuoda omat kerhoideansa kerhotarjottimelle. Kerhojen lisäksi tämän koulutuksen käynyt ohjaaja voi toimia avustajana tapahtumissa, leireillä ja retkillä.

Kysymyksiä kurssista ja ohjaajana toimimisesta voit esittää Anne Roivaiselle p. 0447284653 tai Tuomo Toivaselle p. 0447284654.

Lue lisää koululaisten ryhmistä.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.
 

Kysy lisää isoskoulutuksesta ja Nuiskusta

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Kysy lisää kerho-ohjaajakoulutuksesta

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi
nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi