Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi
044 728 4625

Seurakuntatalon suurimmassa salissa voi järjestää esimerkiksi juhlan, luentotilaisuuden tai tapahtuman. Salia on suosittu mm. muistotilaisuuksien, syntymäpäivien ja rippijuhlien tilana sekä konserttitilana.

Salin vieressä on tarjoilutilaksi sopiva kahvio ja suurtalouskeittiö.

Tilassa on flyygeli, äänentoistojärjestelmä, induktiosilmukka, dataprojektori ja valkokangas sekä syöttötuoleja. Tilaan pääsee myös pyörätuolilla.

Eteisaulassa on defibrillaattori hätätilanteita varten sekä pyörätuoli.

Tilaan mahtuu enintään 180 henkilöä (tuolipaikat) tai 108 henkilöä (pöytäpaikat).

Kulku tilaan on seurakuntatalon keskiovista.

Lue lisää tilan varaamisesta.

Seurakuntatalolla vierailijoiden maksuton pysäköinti on talon kohdalla Haarahongantien toisella puolella. Inva-pysäköintiin on varattu yksi paikka talon virastopäädyssä.

Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

JouluFiesta

Jouluiset lattaritanssit Eduardo Ciprianin ohjaamana.

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

Eläkeikäisten joulujuhla

Eläkeikäisten joulujuhla alkaen klo 12 messuna Siilinjärven kirkossa. Messun jälkeen puurojuhla isossa salissa. Tervetuloa!