Uutislistaukseen

Yhteisvastuukeräyksen tilityksen tarkastaja valittiin

Ritva Venäläinen valittiin Yhteisvastuukeräyksen tilityksen tarkastajaksi vuosille 2023–2026.

yhteisvastuukerääjän kädessä esite ja keräyslipas

Kirkkopalvelut ry hakee vuosittain rahankeräyslain mukaisen luvan Yhteisvastuukeräyksen suorittamiseen. Keräysluvan tilit kuuluvat Kirkkopalvelut ry:lle. Käytännössä seurakunnat organisoivat toiminnan Kirkkopalvelut ry:n ohjeiden mukaan: hoitavat keräykseen liittyvän rahaliikenteen, kirjanpidon, tilintarkastuksen ja tilitykset.

Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkönä toimii Siilinjärven seurakunnassa tällä hetkellä johtava diakonianviranhaltija Liisa Tiilikainen ja rahastonhoitajana talousjohtaja Anu Kopponen.

Yhteisvastuukeräyksen tilityksen tarkastajana voi toimia virallinen tilintarkastaja tai seurakunnan luottamuselimien valitsema muu henkilö, ei kuitenkaan oman seurakunnan työntekijä. Tarkastamista ei ole viime vuosina enää sisällytetty seurakunnan varsinaisen tilintarkastajan tehtäviin, vaan tarkastuksen on suorittanut kirkkoneuvoston valitsema luottamushenkilö. Vuosille 2023–2026 tarkastajaksi valittiin Ritva Venäläinen.

Lisätietoja
talousjohtaja Anu Kopponen, 044 7284 621, anu.kopponen@evl.fi

Kirkkoneuvoston pöytäkirja 19.9.2023

Lue lisää YhteisvastuukeräyksestäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Tänä vuonna rahaa kerätään nuorten auttamiseksi Suomessa ja ulkomailla. Kotimaassa Yhteisvastuun tuotot ohjataan Aseman Lapset ry:n ja seurakuntien kautta nuorten väkivallan ehkäisyyn ja sovitteluun.

22.9.2023 11.41