Uutislistaukseen

Seurakuntamatkalle Viroon

Siilinjärven seurakunnan juhlavuoden syysmatka kohdistuu Viroon to–su 5.–8.9.2024.

kuvituskuvaa Tallinnan yleisilmeestä

(Tietoja päivitetty ja muutettu 17.6.)

Matkakohteena on Tartto, jossa olemme kaksi päivää. Tullessa yövymme Tallinnassa, josta palaamme takaisin Suomeen.

Matkaan lähdetään kahdella linja-autolla. Tutustumme ystävyysseurakuntaamme Tarton Paavalin seurakuntaan. Ohjelmaa on sekä aikuisille että lapsille. Linja-auto on mukana koko ajan.

Matkan hinta on tällä hetkellä ilmoittautuville 345 euroa aikuiselta, lapsilta noin puolet aikuisen hinnasta (hinta tarkentuu vielä osallistujamäärän mukaan).

Tartossa aiemmin matkan varanneet yöpyvät Hotel Dorpatissa (joka on täynnä), nyt ilmoittautuvat Hotel Sophiassa ja tulomatkalla Tallinnassa Hotel Virussa.

Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Ykkösmatkat. Suosittelemme myös matkavakuutusta. Tarkistattehan, että perusturva sisältyy matkavakuutukseen.

Kysy lisää ja ilmoittaudu 22.7. mennessä: arkisin klo 12–15 Liisa Väätäinen, puh. 040 588 8230, liisa-vaatainen@hotmail.com

 

Konserteilla tukea matkamaksuihin

Perheiden matkan tukemiseksi on järjestetty laadukkaita konsertteja kirkossa. Kevätkonsertti 28.4. ja Kesäkonsertti 26.5. Konserttien käsiohjelmamaksu 20 euroa menee hyväntekeväisyytenä perheiden matkakustannuksiin. 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

23.5.2024 16.03