Uutislistaukseen

Ota huomioon nämä muutokset jumalanpalveluselämässä

Koronaviruksen vuoksi kiinnitämme huomiota hygieniaan jumalanpalveluksissamme ja suosittelemme oman virsikirjan tai verkkovirsikirjan käyttöä. Perjantaimessut ja iltamessut jäävät kevääksi tauolle, useimmat muut jumalanpalvelukset vietetään suunnitellusti.

Järjestämme jumalanpalvelukset jatkossakin ja niissä huomioidaan erityisellä tavalla hygienia. Virsikirjojen käytön sijaan suositellaan verkkovirsikirjanLinkki avautuu uudessa välilehdessä käyttöä tai omaa henkilökohtaista virsikirjaa. Kirkkokahveja ei toistaiseksi järjestetä jumalanpalveluksien jälkeen.

Jumalanpalveluksia vietetään sunnuntaisin Siilinjärven kirkossa klo 10 ja Vuorelan kirkossa klo 13. Keskiviikkoisin vietetään rukoushetkeä Siilinjärven kirkossa klo 12. Perjantaimessut ja iltamessut jäävät kevään ajaksi tauolle.

Pääsiäisenä jumalanpalvelukset järjestetään torstaista maanantaihin 9.–13.4. Muulloin hiljaisella viikolla ei ole tilaisuuksia kirkoissamme.

Seurakuntamme kulkee ihmisten rinnalla myös huolen aikana. Pappeja ja diakoniatyöntekijöitä on tavattavissa kirkoissa jumalanpalvelusten jälkeen henkilökohtaista keskustelua varten. Yhteyttä työntekijöihimme voi ottaa myös muuna aikana.  Seurakuntalaisten huoliin vastataan myös Kirkon Keskusteluavussa https://kirkonkeskusteluapua.fi ja valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka päivä iltaisin klo 18–24 tai osoitteessa https://kirkonkeskusteluapua.fi. 

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti ja tiedotamme muutoksista. 

Lisätietoja: kirkkoherra Olli Kortelainen, 044 7284 611, olli.kortelainen@evl.fi

13.3.2020 15.53