Päivitetty 17.2.2022

Koronapandemian vaikutukset seurakuntamme toimintaan

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ehkäisemään koronatartuntoja. Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Toiminta palaa ennalleen lähiviikkojen aikana koronarajoitusten päättyessä.

Turvallisesti yhdessä

Suosittelemme osallistujia noudattamaan viranomaisten ohjeita koronaturvallisuudesta:

• maskien käyttö
  • turvavälit
  • hyvä käsi- ja yskimishygienia
  • koronarokotukset
  • osallistuminen vain terveenä

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset järjestetään normaalisti.
Jumalanpalvelukset ja hartaudet Siilinjärven kirkosta kuuluvat seurakunnan omassa nettiradiossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, myös tallenteina.

Seurakunnan Youtube-kanavalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä striimataan sunnuntain jumalapalvelukset 27.2., 6.3., 20.3. ja 3.4.

Kirkolliset toimitukset ja perhejuhlat

Seurakunnan tiloja voi varata yksityistilaisuuksiin, esim. muistotilaisuuksiin tai perhejuhliin. Seurakunnan tiloissa seurakunnan tai muun järjestäjän järjestämiin avoimiin yleisötilaisuuksiin ja yksityistilaisuuksiin voi kokoontua kunkin tilan enimmäishenkilömäärän puitteissa. Turvavälistä ja muusta terveysturvallisuuteen liittyvästä ohjeistuksesta vastaa aina tilaisuuden järjestäjä.

Riparit, nuoret ja lapset

Rippikouluryhmät kokoontuvat normaalisti.

Seurakunnan muussa kasvatustoiminnassa liitytään Siilinjärven kunnan kasvatus- ja koulutoimen voimassa oleviin käytäntöihin. Ts. mikäli peruskoulut toimivat lähiopetuksessa, varhaisnuorten ja nuorten ryhmät voivat kokoontua terveysturvallisuutta noudattaen.

Päiväkerhot toimivat kunnan varhaiskasvatuksen mukaisesti ja iltapäiväkerhot kunnan perusopetuksen mukaisesti.

Ryhmät, kerhot, piirit ja muu kokoava toiminta

Kerhot, ryhmät ja muu kokoava toiminta järjestetään normaalisti.

Raamattuluentosarja 17.1.–28.3.2022 maanantaisin klo 18.30–20 seurakuntatalon Isossa salissa striimataan seurakunnan Youtube-kanavalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tilaisuuteen voi osallistua myös paikan päällä.

Asiointi

Seurakuntatoimisto palvelee arkisin klo 9–11 ja 12–14 paikan päällä, puhelimitse ja sähköpostilla:
017 288 4600Linkki avautuu uudessa välilehdessä siilinjarven.seurakunta@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Linkkejä

Itä-Suomen aluehallintoviraston tiedote 15.2.2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkon keskusteluapu verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Suositus kasvomaskien käytöstäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan tapahtumakalenteri verkossa

Tutustu tiloihimmeLinkki avautuu uudessa välilehdessä – varaa juhlatila tai tarkista tilakohtainen enimmäishenkilömäärä