Uutislistaukseen

Kirkonmäki kuhisee ELOA Vuorelan kirkolla

Perinteinen Kirkonmäki kuhisee ELOA -tapahtuma kokoaa yhteen koko kylän.

Kirkonmäki kuhisee ELOA -juliste

Syksyinen ELOA-tapahtuma käynnistyy pe 9.9. klo 17 ja ohjelmaa riittää aina 19.30 saakka. Vuorelan kirkossa sekä sen pihapiirissä on monia toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee tekemään ja touhuamaan sekä viettämään aikaa yhdessä. 

Hurja merirosvoseikkailu on kaksiosainen jännittävä retki, jonka järjestää Kulttuurilla Ry yhdessä Kuvataideyhdistyksen kanssa. Heidän askartelupisteellään on myös merirosvoaiheista puuhaa. Seikkailun ensimmäinen osa alkaa klo 17.30 ja toinen osa klo 18.15. 
 
Vuorelan veikot järjestävät frisbeegolfia nurmialueella. Vuorelan Kunto puolestaan tanssijumppaa non-stoppina koko illan, jumpan kesto on noin 20 minuuttia. Kunnonpaikka/Huoltoliitto Ry/Tapaamo -hanke pitää onnenpyörää sekä kepparirataa. Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys järjestää aarre-ongintaa. 
 
Seurakunnan varhaiskasvatuksen pisteellä perheen pienimmille on pikkusiilin moporata sekä tatuointi-piste. Lähetystyö myy tuotteita ja varhaiskasvatuksella on lelukirppis. Lisäksi kirkon ympäristössä on vilttikirppis, johon kuka tahansa voi tulla myymään omia tarpeettomaksi käyneitä tavaroitaan. Kirkon sisällä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi hälinästä rukouspolulle.  

Vuorelan Martat myyvät herkullisia lettuja ja makkaraa. Seurakunta tarjoaa mehut, kahvit ja keksit. Myös partiolaiset ovat mukana tapahtumassa. 
 
Tapahtumapisteillä on jaossa tapahtumapasseja, joihin saa kerättyä jokaiselta pisteeltä tarran. Täysien tapahtumapassien kesken suoritetaan arvonta, josta voittaa kivoja palkintoja. 
 
Seurakunnan lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä Kulttuurilla Ry, Kuvataideyhdistys, Vuorelan Veikot, Vuorelan Martat, Vuorelan Kunto, Kunnonpaikka, Kuilun Kulkijat ja Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys. 

Mukaan kannattaa varata käteistä rahaa. 
 
Jos olet tulossa pitämään vilttikirppistä, ota yhteyttä: Meiju Silvast 044 728 4652 tai meiju.silvast@evl.fi

6.9.2022 17.49