Juhannusjuhla Ruokoniemessä

Ruokoniemen leirikeskus

Perinteinen juhannusaaton juhla Ruokoniemessä

Tule mukaan viettämään yhteistä keskikesän juhlaa Ruokoniemen leirikeskukseen juhannusaattona 21.6. klo 18 ! Ohjelmassa lipunnosto, kansanlaulukirkko, juhannuskokko ( säävaraus). Tarjolla juhannuskahvit pullan kera sekä mehua. Makkaranpaistoa (omat makkarat mukaan) tai paikan päältä voi ostaa 1 € /makkara. Bussikuljetus klo 17.15 Vuorelan kirkolta ja klo 17.30 Siilinjärven srk-talon parkkipaikalta. Paluu klo 20.00. Bussi kulkee Kasurilantien ja Harjamäentien kautta,näistä paikoista kyytiin tulevilta ilmoittautuminen etukäteen Kaisa Salolle, 044-728 4668. Kyydin hinta 5 €/hklö. Käteismaksu. Tapahtuma toteutetaan ulkona, sään mukainen varustus.

Mukana seurakunnasta Kaisa Salo ja Vesa Kajava. Erkki Väänänen laulaa, Ella Kajava soittaa viulua.